jueves, 15 de septiembre de 2022

La Biblia

LA BÍBLIA Aquesta tarda,la mestra de Religió ens ha dut a la biblioteca de l'escola.Ens havia preparat una gimcana per trobar la Bíblia.Un cop havíem superat cada prova ens donava una pista per a ajudar-nos.
En començar el joc,vaig pensar que em perdria entre tants llibres.Com s'hi aclareix, la bibliotecària? Com sap on és cada llibre? Per fi,hem trobat la Bíblia.Ei, quin llibre més bonic!!Aquí sí que hi ha coses per llegir.
En conec algunes històries: La Creació David i Goliat,el naixement de jesús,la seva mort....M'imagino que hi haurà moltes altres històries, i totes molt interessants!!! Aprendré moltes coses d'un llibre tan volumonós! Mentre tenia la Biblia a les mans , he pensat: "Per què l'avi sepre diu que la Bíblia és un llibre sagrat?
Observa aquesta imatge
Quantes parts té? On hi ha més llibres? Els llibres de dalt són els llibres de l'antic Testament i els de abaix son els llibres del Nou Testament. Igual que nosaltres respectem un àlbum de fotografies de la nostra família per als cristians la Biblia és el llibre més important perquè hi està escrita la Paraula de Déu i la llegeixen amb molta cura i respecte. ACTIVITATS ACTIVITAT1 ACTIVITAT2 ACTIVITAT3

No hay comentarios:

Publicar un comentario